Thursday 2 August 2012

25. Nap

Magyarországon jöhetnek olyan viharok amik hatására egy gyengébb hálózatban áramkimaradás vagy akár hosszabb áramszünet is felléphet.
Mivel a csirkeólak etető rendszerét, világítását és a szellőztetését is elektromos rendszer biztosítja, nem engedhetjük meg, hogy fél óránál hosszabb áramszünet legyen. A szellőzés leállása miatt (mivel a ventillátor zsalu lezár) a csirkék akár meg is fulladhatnak.
A leállás elkerülésére van egy agregátorunk amit ma egy Zetor traktorral áthuzattunk a leégett ól mellől a működő ól mellé. Terveim között szerepel pár automata generátor beszerzése, hogy nyugodtabban lehessünk a viharok idején, és ne kelljen akkor, hirtelen a régi generátorral kínlódni. Mert viharok bizony bármikor jöhetnek.

Apostolok 27:20 BHUNNT

Amikor pedig több napon át sem nap, sem csillagok nem látszottak, és nem kis vihar szorongatott, életben maradásunk minden reménysége elveszett.

Máté 8:26-27 BHUNNT

De ő ezt mondta nekik: „Mit féltek, ó, kicsinyhitűek?“ Ekkor fölkelt, megdorgálta a szeleket és a tengert, és nagy csendesség lett. Az emberek pedig elcsodálkoztak, és mondták: „Kicsoda ez, hogy mind a szelek, mind a tenger engedelmeskedik neki?“


No comments:

Post a Comment